„Кипя от гняв. Не мога в кожата си да се

...
„Кипя от гняв. Не мога в кожата си да се
Коментари Харесай

Панчо Панайотов: И Костов се чуди защо Христо Иванов отряза БСП

„ Кипя от яд. Не мога в кожата си да се побера. Наелектризиран съм. Говорих с петима, мрачно сини. Само един даде колеблив отговор, другите (интелигентни, грамотни хора), бяха безапелационни - не одобряваха изцепката на този Иванов ".

Това написа в собствен пост във Facebook някогашният наследник кмет на Дупница Панчо Панайотов, който остро разкритикува отхвърли на Христо Иванов да беседва с Българска социалистическа партия във вторник в границите на консултациите, които инициира Корнелия Нинова за третия мандат.

Синият лекар нападна тогавашните си съидейници с обстоятелства - че в последна сметка ДСБ са били „ за” договаряния с Корнелия Нинова и единствено двама от управлението на тъмносинята партия са дали своят вот „ против”.

Панайотов не се стърпял и разговарял и с някогашния водач на ДСБ Иван Костов, който не скрил, че не знае за какво Христо Иванов е решил в последния миг да осуети срещата за третия мандат.

Той съобщи и буквално диалога си по телефона с Командира:

- Иване, ти ли ги посъветва да откажат диалози

- Не, не съм аз. Позицията на Наско ( Атанас Атанасов), беше по- мека. Но за какво Христо Иванов е декларирал това не знам ".

Панайотов атакува и депутатка от Демократична България, която обяснила за какво нейният началник отхвърля диалози.

„ Кукличке. Говориш, коментираш неща, от които хабер си нямаш. Хабер си нямаш. Кукличке, прочетох, че и от Данък добавена стойност си толкоз разбираш. А и ти го споделят. Казват ти го праволинейни, сини демократи. Та да си дойдем на думата. Скъпа кукличке, диалозите трябваше да водите, мъдро, обществено и честно, с цел да спечелите доверие. Повтарям ДОВЕРИЕ. А вие се наа..хте.”, написа гневно синият лекар.

Панайотов попита и откакто от управлението на ДСБ единствено двама са дали своят вот " срещу " диалозите с левицата, а всички други са били " за " да се проведат, кой е индивидът, оповестил, че среща няма да има.

„ Гнило.Май, май ще ме изгубите дефинитивно. И да. Проблема ни, не е партиен, не е политически, не е идеологически. Проблема ни е невиждан - обществената политическа власт напълно е завладяна от проведената престъпност. Чувате ли добре? Разбирате ли? А вие гузни. Слаби. Бог да ни е на помощ! ", приключи трагичния си пост Панайотов.

Скандалът с провалената среща на Демократична България с Българска социалистическа партия гръмна през вчерашния ден, откакто в последния миг съпредседателят на Демократична България Христо Иванов реши да няма диалози с левицата и партията не се отзова в Народното събрание, където социалистите ги чакаха.

Ден преди този момент, ген. Атанасов разгласи, че ще отидат на диалози с Корнелия Нинова, при положение, че убедят Има Такъв Народ да се включат в тематиката, като обаче бе оповестено, че управленията на партиите в обединяването ще се съберат, с цел да вземат дефинитивно решение. Христо Иванов е решил да се съобрази с гласоподавателите си, които по хипотеза не одобряват Българска социалистическа партия за сътрудник в каквато и да е обстановка и сочат „ комунистите” за главен зложелател от десетилетия. Според огромна част от симпатизантите на така наречен Градска десница, решението е вярно, защото при ясния проблем, че кабинет няма по какъв начин да има, сходни диалози са безпредметни.

Други обаче, мислят като Панайотов - че държавническо и доста по-зряло и отговорно е било да се организира такава среща, тъкмо в името на гласоподавателите.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР