Кинофестивалът във Венеция ще бъде открит с филма Претенденти (Challengers)

...
Кинофестивалът във Венеция ще бъде открит с филма Претенденти (Challengers)
Коментари Харесай

Кинофестивалът във Венеция ще бъде открит с филм с участието на Зендая

Кинофестивалът във Венеция ще бъде открит с кино лентата " Претенденти " ( " Challengers " ) на режисьора Лука Гуаданино , с присъединяване на Зендая, Джош О'Конър и Майк Фейст, предадоха Агенция Франс Прес и АП. 

Осемдесетото издание на форума стартира на 30 август и ще продължи до 9 септември.

Luca Guadagnino tennis drama starring Zendaya to open Venice film festival
— Guardian culture (@guardianculture)
В тази продукция " Гуаданино не слага граници на креативната си сила..., като преглежда тематики като любовта, другарството, мъжкото съревнование и основава един вълнуващ и въздействащ филм, изпълнен с подигравка, страст и доброжелателност. Кино в най-чистата му форма ", споделя шефът на кинофестивала Алберто Барбера, представен в прессъобщение. 

Младата американска актриса Зендая в " Претенденти " е в ролята на някогашна тенисистка, станала треньорка, която се оказва в любовен триъгълник сред брачна половинка си, в чиято роля е Майк Фейст ( " Уестсайдска история " ) и своя експриятел, изигран от Джош О'Конър ( " Короната " ). 

Luca Guadagnino’s ‘CHALLENGERS’, starring Zendaya, Mike Faist & Josh O’Connor to premiere at the Venice Film Festival.
— Zendaya Updates (@Zendaya_Updated)
Режисьорът Лука Гуаданино сподели, че е " доста разчувствуван " да открие Мострата с тази " съвременна и мощна история, изпълнена с силата на младостта и любовта ". Той споделя, че за него като режисьор " откриването на фестивала е сбъдната фантазия ", представен от прессъобщението.

Няколко кино лентата на италианеца премиерно са представяни във Венеция , като измежду тях е " Изцяло и изцяло ", отличен със " Сребърен лъв " за най-хубав режисьор предходната година. 

Основаният през 1932 година кинофестивал във Венеция е най-старият в света. Пълната стратегия на форума ще бъде оповестена в края на този месец.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР