Кингли Коман сложи край на всички спекулации около бъдещето си,

...
Кингли Коман сложи край на всички спекулации около бъдещето си,
Коментари Харесай

Бъдещето на Кингсли Коман официално се изясни

Кингли Коман постави завършек на всички спекулации към бъдещето си, откакто публично подписа нов контракт с Байерн (Мюнхен). Срокът на договора е до лятото на 2027 година. Предишното съглашение на 25-годишния французин с баварците бе до 30 юни 2023 година.

През последната година Коман бе свързван с Челси, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Барселона, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. В едно свое изявление още при започване на декември французинът загатна, че може да преподпише.

Според „ Екип “ Коман ще получава по 17 милиона евро годишно съгласно новия контракт, което значи, че ще стане третият най-скъпоплатен състезател на Байерн.

„ Много съм благополучен, тъй като Байерн е един от най-хубавите клубове в света и аз знам, че тук имаме още доста благоприятни условия и огромни цели за осъществяване. В клуба съм от 2015 година и чувството ми е, че всички сме едно огромно семейство. Тук всичко е съвършено. Най-добрите ми години като футболист са пред мен и аз съм удовлетворен, че ще ги прекарам тук, в Байерн. Най-голямата ми цел е да печеля още веднъж Шампионската лига и се апелирам този път това да се случи дружно с нашите почитатели “, разяснява Коман пред уеб страницата на Байерн.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР