Кими Райконен сподели, че не разбира защо Нико Розберг се

...
Кими Райконен сподели, че не разбира защо Нико Розберг се
Коментари Харесай

Кими Райконен е озадачен от Нико Розберг

Кими Райконен показа, че не схваща за какво Нико Розберг се е отдръпнал през 2016, а в този момент се е завърнал като ТВ коментатор във Формула 1. Немецът шокира всички с решението да приключи кариерата си незабавно след спечелването на международната купа. През последните две години, обаче, той непроменяемо участва на всяко съревнование и е коментатор за Скай Спортс както в Англия, по този начин и в Германия.

Райконен съобщи, че по времето, когато Розберг се отдръпна, му е влезнал в ситуацията, само че в този момент е заинтригуван за какво Нико продължава да се занимава със спорта в ролята си на коментатор.

" Когато ми изясни, го одобрих и си споделих, че е ОК, разбрах го " показа Райконен по време на премиерата на своята автобиография в Хелзинки. " Сега стои там с микрофон. Предвид аргументите да напусне, в този момент не мога да си обясня за какво се връща ".

От своя страна, Кими сподели, че на него няма да му е мъчно да се пенсионира, когато му пристигна времето, тъй като се интересува единствено от пилотирането, само че не и от съпътстващите го неща във Ф1.

" Много ще ми олекне когато приключа с всички неща, които не са свързани със самото каране. Карането си е супер, единствено то ".

" Бих се занимавал с нещо друго, да вземем за пример да планирам кола, единствено че не обществено. Няма да стърча с микрофон ".

За своята книга Кими беше сбит както постоянно: " Каквото е такова. Не ме вълнува дали някой ще му хареса или не ".

Английската версия на автобиографията, озаглавена " Непознатият Кими Райконен " ще излезе на 18 октомври.

You're not the only one, Kimi... https://t.co/KXeq3RBPkT
— Racing Fanatic (@RacingFanaticF1) 17 август 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР