Ким Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши. Изглежда още една

...
Ким Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши. Изглежда още една
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши

Ким Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши. Изглежда още една сантиментална история завърши. Ким Кардашиян и Одел Бекъм младши са се разделили, оповестява Daily Mail.

Феновете сигнализираха, когато схванаха, че не са виждали двамата дружно от празненството на Vanity Fair. И, както се оказа, не на вятъра. „ Те към този момент не се срещат “, сподели вътрешният човек. Причините за раздялата на двойката са незнайни.

Припомняме, че връзката сред звездите стана известна през февруари. За първи път се заприказва за връзката сред 43-годишната Кардашиян и 31-годишния състезател през септември 2023 година

Между другото, Одел преди този момент имаше връзка с Хлои Кардашиян, сестрата на Ким. И откакто неотдавна трите звезди участваха на пре-партито на премиите Грами, почитателите можеха единствено да пишат своите догатки за романса сред бизнесдамата и футболиста.

Преди това Ким Кардашиян беше омъжена за Кание Уест. Те се срещат през 2004 година, само че дълго време крият романса си. През 2012 година звездите се появиха дружно на Седмицата на модата в Париж, а през 2014 година публично станаха брачен партньор и брачна половинка. В началото на 2021 година обаче таблоидите оповестиха, че Ким Кардашиян е подала молба за бракоразвод с рапъра. Заедно някогашната двойка отглежда щерка си Норт, сина Сейнт и Чикаго и Псалм, които са родени благодарение на сурогатна майка.

Ким Кардашиян и звездата от Националната футболна лига Одел Бекъм-младши са в сериозна връзка, разкриха техни познати, като съгласно тях двойката се е стремяла да резервира романса си в загадка от почитание към сина му – и в опит да избегнат някаква отрицателна реакция от страна на Кание Уест.

43-годишната риалити звезда и 31-годишният състезател са дружно от септември 2023 година, когато в действителност започнаха да нарастват и спекулациите за евентуалните им интимни връзки. С днешна дата връзката им е минала на едно по-дълбоко равнище.

Източник – Daily Mail./Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР