Ким Чен Ун увери Владимир Путин, че Северна Корея винаги

...
Ким Чен Ун увери Владимир Путин, че Северна Корея винаги
Коментари Харесай

Ким Чен Ун се врече във вечна вярност на Путин: Винаги ще съм с Русия на фронтовата линия

Ким Чен Ун увери Владимир Путин, че Северна Корея постоянно ще е до Русия " на фронтовата линия на антиимпериализма и независимостта “ при започване на диалозите сред водачите в сряда. Тя се организира на територията на съветския космодрум " Восточний “, където домакинът съобщи пред кореспонденти, че двамата " имат доста за разискване “, предава CNN, представен от.

" Много се веселя да ви видя и добре пристигнали още веднъж в Русия. Този път, както се разбрахме, на космодрума Восточний “, съобщи Путин, до момента в който седеше до Ким. " Разбира се, би трябвало да приказваме по въпросите на икономическото съдействие, филантропичните въпроси и обстановката в района. Имаме доста въпроси [за обсъждане] “.

Ким благодари на Путин за поканата му в страната и означи, че Москва и Пхенян имат " доста въпроси ", по които могат да си сътрудничат.

" Както казахте, дневният ред сред нашите страни, в това число политическите, икономическите и културните въпроси; и има доста въпроси, по които нашите две страни би трябвало да си сътрудничат и за които ние да получим помощ в нашата война за самостоятелност, както чакат народите на нашите страни.

В тази обстановка имам вяра, че този миг ще послужи за издигане на двустранните ни връзки на идващото ходило, на нова височина “, съобщи Ким.

Севернокорейският водач означи, че е чест срещата да се организира " на това особено място, площадка за изстрелване в космоса, която е като сърцето на галактическата мощ, какъвто статут има вашата страна, и дава тази опция с цел да имаме по-задълбочено схващане за галактическата мощ през днешния ден и на следващия ден “.

Ким също похвали Русия за това, че се е " изправила против хегемонистичните сили “, с цел да отбрани своя суверенитет и сигурност, завоалирано споменаване на Съединени американски щати и Запада, и означи, че е изразил " цялостната и безусловна поддръжка за всичко, което Русия прави в отговор. "

" И че на фронтовата линия на антиимпериализма и независимостта, аз постоянно ще заставам до Русия, употребявам тази опция, с цел да го изясня “, отсече севернокорейският водач.

Преди срещата американски чиновници предизвестиха за евентуална оръжейна договорка, по силата на която Пхенян да даде оръжия на Москва за войната против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР