Ким Чен Ун нареди на военните си началници да изготвят

...
Ким Чен Ун нареди на военните си началници да изготвят
Коментари Харесай

Ким Чен Ун нареди на военните началници да планират ядрен удар срещу Южна Корея

Ким Чен Ун подреди на военните си началници да изготвят проекти за нуклеарни удари против Южна Корея, защото сподели, че войната може да избухне „ когато и да е “.

В края на петдневните срещи с партийните водачи севернокорейският деспот упрекна Съединени американски щати, че са докарали района до „ ръба на нуклеарна война “.

Ким, чиято тирада беше приветстван, съгласно държавните новинарски медии, даде обещание да усили нуклеарния боеприпас на Пхенян и да построи три нови шпионски спътника.

Той упрекна възходящото напрежение сред двете съседки на разполагането на американска подводница с нуклеарно оръжие в Южна Корея и зачестилите си взаимни военни учения със Съединени американски щати.

Вашингтон ускори военното си наличие след тестването на севернокорейска ракета през декември, което включва изстрелването на първия му шпионски спътник и най-модерната междуконтинентална балистична ракета (ICBM).

По време на дълга тирада на военните водачи беше казано да възнамеряват „ успокояване на цялата територия на Южна Корея “, с нуклеарен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР