Километрични колони, изнервени шофьори, липса на мантинели и маркировка, на

...
Километрични колони, изнервени шофьори, липса на мантинели и маркировка, на
Коментари Харесай

Пътят през Владая ще е готов в най-скоро време

Километрични колони, изнервени водачи, липса на мантинели и маркировка, тук-там към този момент липсват и конуси, големи дупки са зейнали в асфалта. Това съставлява едното платно на 3.4 километровата права сред Владая и Драгичево в посока София - Перник. Преминаването ѝ лишава от време на време над час.

Съседното платно е главно ремонтирано и от близо два месеца стои готово. Липсва само маркировка. Не е сложена и мантинела сред двете пътни платна. По ремонтираното платно може да се видят по какъв начин се разхождат жители. Изнервени пасажери в опашката от коли също слизат да се поразтъпчат.

На процедура ремонтът на пътя през Владая, който е в топ три на най-натоварените пътища у нас, е спрял от два месеца. Но министърът на районното развиване и благоустройството арх.Виолета Комитова не стопира да повтаря, че спрени поправки няма.

В събота пред " Дарик " тя прикани да се свържат с радиото и да кажат по кои обекти работят, дали са спирали да строят и дали има интервенция на служебното държавно управление.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР