Килиан Мбапе отбеляза два гола за победата на Пари Сен

...
Килиан Мбапе отбеляза два гола за победата на Пари Сен
Коментари Харесай

Килиан Мбапе вкара два гола за успеха на ПСЖ над Олимпик Лион

Килиан Мбапе означи два гола за успеха на Пари Сен Жермен над Олимпик Лион с 4:1 като посетител в среща от четвъртия кръг на френското футболно състезание. С втория си триумф от четири мача Пари Сен Жермен излезе на второ място във краткотрайното класиране с 8 точки, до момента в който съставът от Лион остава финален, 18-и единствено с 1 точка в актива си и без победа досега в Лига 1.

Мбапе даде преднина на гостите още в четвъртата минута, когато бе прецизен за 1:0 след осъществяване на дузпа, отсъдена за нарушаване на Корентен Толисо. Ашраф Хакими повиши на 2:0 в 20-ата минута, а в 38-ата Марко Асенсио се разписа за 3:0. Пак Килиан Мбапе бе прецизен във втората минута на добавеното време на първата част и с 4:0 Пари Сен Жермен си обезпечи сериозен задатък преди почивката.

Раян Шерки за домакините и Мбапе и Витиня за парижани пропуснаха още благоприятни условия да се разпишат през първото полувреме.

В началото на втората част Усман Дембеле удари греда за Пари Сен Жермен.

Корентен Толисо понижи за Олимпик Лион от дузпа в 74-ата минута на дуела, само че домакините не съумяха да отбележат повече попадения, увеличавайки напрежението върху старши треньора Лоран Блан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР