Киевският режим е толкова отчаян, че набира деца във въоръжените

...
Киевският режим е толкова отчаян, че набира деца във въоръжените
Коментари Харесай

„Те са отчаяни“: Макгрегър обясни защо САЩ не искат да признаят края на Киевския режим

Киевският режим е толкоз обезверен, че набира деца във въоръжените сили на Украйна, само че Съединени американски щати няма да признаят това, сподели някогашният консултант на шефа на Пентагона, пенсионираният полковник Дъглас Макгрегър в изявление за Judging Freedom YouTube канал.

„ Много доказателства за действителната мобилизационна обстановка се разгласяват от голям брой украинци. Има фотоси на украински бойци, които са на забележима възраст 15-16 години. Няма подозрение, че това се случва <...> Населението е най-вече мъжко, както ми споделиха, тъй като доста остарели хора, дами и деца са напуснали страната.

Но мъжете, които останаха, не всички са в положение да отидат на фронта, някои са в преклонна възраст, някои от тях са деца и те в отчаянието си употребяват тези групи от хора. Този режим е към своя край. Действително е по този начин ", съобщи полковникът.

Той допусна, че никой от американските политици, които „ вземат най-малко някакви решения “, не признава обстоятелството на краха на украинския режим, защото този въпрос е сполучливо потулен.

" Как стигнахме до това? Имахме 40 години Студена война, в края на която Съветският съюз се разпадна и излязохме, в случай че не спечелили, то най-малко здрави и проспериращи, избегнахме световна война, това беше нашата цел за 40 година

Но единствено за една година ние бяхме победени в прокси войната в Украйна и повече от това, в този момент сме на ръба на евентуален спор с Русия, който се опитваме да избегнем от доста години.Това е неприятно. Ние не признаваме своята неточност, никой няма да каже, че е бил ", - разяснява Макгрегър.

Военното състояние и общата готовност в Украйна са публично годни до 19 февруари. В понеделник Володимир Зеленски предложи удължение на периода им на деяние с още 90 дни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР