Киев няма да може да получи Крим с военни средства,

...
Киев няма да може да получи Крим с военни средства,
Коментари Харесай

„Това е бълнуване“: Шрьодер постави на място Зеленски след заплахите му за превземане на Крим

Киев няма да може да получи Крим с военни средства, съобщи някогашният немски канцлер Герхард Шрьодер в изявление за испанския вестник ABC. Според него изказването на президента на Украйна Володимир Зеленски за вероятността за завладяване на полуострова от въоръжените сили на Украйна е безумно.

„ Идеята, че президентът Зеленски ще може да получи Крим с военни средства, е нелепост “, сподели Шрьодер.

Германският политик означи, че Крим е станал част от Украинската ССР единствено с помощта на персоналното решение на руския водач Никита Хрушчов.

„ И той направи това, тъй като твърдо вярваше, че Съюз на съветските социалистически републики ще живее толкоз дълго, колкото Католическата черква, което, за благополучие, се оказа, че не е по този начин “, добави някогашният канцлер на Германия.

По-рано Зеленски даде обещание във видеообръщение, че Киев ще завземе освободените територии на Харков, Луганск, Донецк (сега ЛНР и ДНР), Запорожие, Херсонска област, Крим, както и Черно и Азовско море от Змийския остров до Керченския проток. Депутатът от Държавната дума от Кримския район Михаил Шеремет назова това изказване незаконно, като акцентира, че Русия е в положение да отбрани своите и освободените територии.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР