Кичка Бодурова има най-хубавите гърди в българската естрада, гласи класация

...
Кичка Бодурова има най-хубавите гърди в българската естрада, гласи класация
Коментари Харесай

Гърдите на Кичка са най-яки в естрадата

Кичка Бодурова има най-хубавите гърди в българската сцена, гласи ранглиста на почитатели в обществените мрежи, видя HotArena.

Противно на упованията, че Катя от Ритон е номер едно, почитателите взеха решение да дадат първото място на Кичка, а Ритонката, остана едвам на трето. Спорът сред почитателите коя естрадна легенда е с най-готиния бюст датира още от времето, когато двете се събраха под един покрив в къщата на ВИП Брадър през 2015 година. Още на млади години сред двете имало конкуренция на коя е по-по-най, само че това години наред не е било мотив за кавги, а единствено за смешки и закачки. То продължи, до момента в който Кичка и Катя не паднаха за дълго под един покрив и таеното с години напрежение избухна.

Другият от мотивите за класацията на коя бюстът е номер 1 е тиражирана из мрежата фотография на Бодурова от неин концерт в Бургас през 2017г. Снимката стана чудноват мотив да се съпостави тоалета на естрадната звезда с сходен на чалгата певица.

На второ място в подредбата на почитателите попада Елвира Георгиева . Явно брачният партньор й,  който е еластичен хирург, се е справил чудесно през годините и почитателите правят оценка работата му. На четвърта позиция е примата Лили Иванова. Гърдите й десетилетия наред са били обсъждани от почитателите. Слуховете, че е понижила бюста си преди време и до ден сегашен нямат публично удостоверение или отказване. Великолепната петорка приключва с  Нели Рангелова. След края на социализма певицата бе от първите, които си направиха силиконов бюст написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР