Кейти Прайс разкри, че все още иска да има още

...
Кейти Прайс разкри, че все още иска да има още
Коментари Харесай

Кейт Прайс говори за слуховете за бебета и разкрива изненадващ списък с имена

Кейти Прайс разкри, че към момента желае да има още едно бебе, като разкри за бременността на по-малката си сестра Софи Прайс.

Миналата седмица беше оповестено, че 34-годишната Софи чака още едно бебе от брачна половинка си Хари Брукс, като датата на раждане е през ноември. Двойката, която се ожени през 2022 година, към този момент са родители на дребното дете Албърт дружно.

Вълнуващата вест от този момент беше разисквана от братята и сестрите Софи и Кейти, на 45 години, в техния общ подкаст. Двойката приказва за бременността в последния епизод на техния подкаст Katie Price Show, който беше пуснат в четвъртък, преди турнето им по-късно този месец.

По време на чата Кейти допусна, че би желала да сама да има още едно бебе в бъдеще. Риалити звездата към този момент е родител на Харви Прайс, 21, Джуниър Андре, 18, принцеса Андре, 16, Джет Хейлър, 10 и Бъни Хейлър, девет, от предходни връзки.

Изразяване на неспокойствие от нея последните вести на сестра, Кейти разяснява: „ Пак ще бъда вуйна! “ По-късно тя добави:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР