Кичка Бодурова има грехове към дъщеря си.Първо е скрила от

...
Кичка Бодурова има грехове към дъщеря си.Първо е скрила от
Коментари Харесай

Кичка Бодурова заряза дъщеря си заради секс афера

Кичка Бодурова има грехове към щерка си.

Първо е скрила от нея гибелта на гледачката ѝ Яна, лъгайки я, че дамата е отпътувала в чужбина, а след това я оставила в ръцете на бащата на Кристи, с който певицата имала мъчителна връзка.

Кичка оставя девойката при татко ѝ в Съединени американски щати тъкмо по Коледа поради зимно турне в България. И когато нещата сякаш се подреждат, Бодурова пощурява по идния си втори брачен партньор Гари – стартира непрекъснато да си търси мотиви за „ командировки “ в Сан Диего, където живее българинът. За един от нейните концерти там отхвърля на първия си брачен партньор Крис да докара щерка им на шоуто, написа Галерия.

Певицата просто желае да изживее нова и огромна обич, а сексът с Гари е възвишен, както е разказвала. В този миг обаче Крис получава инфаркт. След като се пооправя, Кичка го осведоми, че е безапелационна в решението си – изчаква Кристи да приключи образователната година в Лас Вегас и двете се местят при Гари в Сан Диего.

При всяко прибиране на звездата в България за гастроли, дребната се връща при татко си във Вегас. И естествено, в никакъв случай не е в цялостен екстаз. Може би поради всичко това, когато става на 16 година, Кристи оповестява на майка си и татко си, че се усеща задоволително зряла, с цел да дава приоритет на личните си стремежи и решения.

И желае да работи, с цел да бъде финансово независима. Отново рискована стъпка – става модел на татуисти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР