Киара Мъри Спестете пари и време докато се грижете за

...
Киара Мъри Спестете пари и време докато се грижете за
Коментари Харесай

6 практични съвета за косата и кожата ви, които ще ви спестят време и пари според модела Киара Мари

Киара Мъри

Спестете пари и време до момента в който се грижете за косата и кожата си

Използвайте кокосово масло всеки ден

Това е един от най-хубавите препоръки за грижа за кожата и косата, които някой би могъл да ви даде. Кокосовото масло е вълшебен артикул за толкоз доста неща. Използвам го всеки ден, с цел да навлажнявам кожата си с вместо лосион, смъквам грима си, употребявам го върху сухи краища на косата, напукани устни, като натурален крем за очи, който прави чудеса, сухи крайници и кожички, и като крем за бръснене. Това е единственото нещо, което съгласно мен всяка жена би трябвало да направи част от рутината си за хубост и ще миришеш ужасно в процеса!

Използвайте памучни топки за кожата си

Използвам ги за всичко – от унищожаване на лак за нокти, нанасяне на декор дьо загар (особено с кремове), за нежно събаряне на грима от очите, за слагане сред пръстите на краката си, до момента в който ги оцветявам, и за потреблението им, с цел да попия петна от грим или две от моя лице.

Използвайте сапун на растителна основа

Повечето, които не са на растителна имат доста съставки като химикали, които работят като ендокринни разрушители, те се забъркват с хормоните ви и даже с щитовидната жлеза. Също по този начин имат доста аромати, които могат да раздразнят кожата ви. Вместо да харчите парите си за тези измивания за тяло, просто купете сапун, изработен от растителни масла. Мирише необикновено и е направено от масло от ший, кокосово масло и други естествени растителни съставки. Използвам го за измиване на лицето си под душа.

Използвайте ябълков оцет

Ако имате пърхот или косата ви няма искра, пробвайте с ябълков оцет. Трябва да държите малко в къщата си когато и да е, тъй като може да се употребява за толкоз, толкоз доста неща. Това е превъзходен артикул, който да употребявате върху косата си, с цел да премахнете натрупването на скалпа, да подобрите блясъка и да премахнете натрупването на продукта. Всичко, което би трябвало да извършите, е да разредите към ¼ чаша ябълков оцет с 1 чаша вода и да го излеете върху косата си преди да измиете с шампоан. Той ще почисти скалпа ви и няма да ви се постанова да купувате тези скъпи артикули, които вършат същото. Можете също да го употребявате като тоник за кожа, който работи ужасно!

Откажете се от екстрите

За да намалите бюджета си за хубост, отървете се от екстрите. Знам, че е мъчно да се разделиш с тези 4 или 5 крема за очи, четири-пет разнообразни нюанса червило и пет разнообразни палитри сенки за очи, само че в действителност ли се нуждаеш от всичко това? Имате ли потребност и от няколко разнообразни стъпки за грижа за лицето като почистващ препарат, тоник, овлажнител и така нататък? Тук съм, с цел да ви кажа, че не го вършиме. Купувах всички тези артикули и още, само че когато не можете да ги купите, разбирате, че нямате потребност от тях. Използвам грим, несъмнено, и прекрасен грим, който считам, че всеки би трябвало да се усеща свободен да прави. И въпреки всичко не употребявам спомагателни първокласни артикули или имам доста стъпки в рутината си за разчистване на кожата, която съдържа единствено сапун и кокосово масло. След години на акне, в никакъв случай повече не го имам и кожата ми наподобява по-сияйна от всеки път. Отървете се от непотребните продукти; Обещавам, че няма да ви липсват, откакто свикнете да ги нямате.

Оставете косата ви да изсъхне без сешоар

Разбира се, изсушаването на косата ви не коства доста пари, само че това, което върви с него, може. Крем за изправяне, серум, лак за коса и така нататък – всички тези неща се събират, даже и да наподобяват минимални сега. Вместо това експериментирайте, като я оставите да изсъхне естествено и я измийте вечер преди лягане. След това я завъртете на върха на главата си на кок и на сутринта я оставете надолу, с цел да разхлабите прелестни талази, които са меки естествено, тъй като не са нагрявани със сушилня или са нанесени няколко продукта. Правя това три пъти седмично и икономисва толкоз доста пари и време, а косата ми в действителност пораства по-бързо с по-малко нацепени краища, употребявайки и този трик. Също по този начин може да постигнете натурален размер на косата с плитки.

Инфо: Аllwomenstalk/ pixa bay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР