Киану Рийвс разкри, че е женен за Уинона Райдър вече

...
Киану Рийвс разкри, че е женен за Уинона Райдър вече
Коментари Харесай

Киану Рийвс и Уинона Райдър - 30 години таен брак!

Киану Рийвс разкри, че е женен за Уинона Райдър към този момент повече от 30 години. Таен брак? Скрита обич? Отговорът в действителност е по-сложен, в сравнение с си мислите.

Киану Рийвс не е от хората, които парадират с дамата до себе си. Не е бил подобен при започване на кариерата си, нито в пика, когато всички - от почитатели до продуценти го обожават, не е и сега, когато паралелно до актьорската кариера слага писането на книги.

Въпреки това Рийвс декларира в изявление за Entertainment Weekly, че двамата с Уинона Райдър към момента са женени.

Новината е стряскаща за почитателите на звездата от " Матрицата ". Киану и Уинона са показали привличане, само че в никакъв случай не са имали връзки, предполагащи брак. Оказва се, че това не е обичайният съюз, който си представяме.



Нито е била типичната женитба с младоженка в бяла рокля, букет, гала и купища родственици и другари. Вместо в черква, събитието е било на кино площадка в наличието на целия екип. Случва се по време на фотосите на кино лентата " Дракула " през 1992 година

На въпроса дали двамата остават законни съпрузи, Рийвс дава отговор по този начин: " Уинона споделя, че сме. Копола споделя, че сме. Така че допускам, че сме женени в очите на Бог. "

Франсис Форд Копола е режисьор на кино лентата тогава. Използването на същинска черква като място за действието е естетически по-красиво и би му помогнало да реализира по-голяма меродавност на сцената.

" Да имаш същинска сватбена гала, каквато може да бъде тя в тази вяра - гръцкото православно християнство, би било красиво. Ние фактически направихме церемонията и накарахме свещеника да я извърши. Така че, когато всички приключихме, разбрахме, че Киану и Уинона в действителност са женени вследствие на тази сцена и тази гала ", описа Копола.

И съгласно Уинона Райдър клетвите, които двамата са си дали са били толкоз истинбски, че може да се одобри, че те са женени пред Бог. Дори това да се е случило единствено за снимачната площадка на кино лентата.

В сцената ги венчае същински румънски духовник.

" Кълна се в Бога, мисля, че сме женени в действителния живот. Снимахме с същински духовник и той направи цялото нещо. "

Киану и Уинона са другари отдавна. Филмографията им включва “Destination Wedding ", A Scanner Darkly ", " The Private Lives of Pippa Lee " и други Те са другари, както и сътрудници. Не са излизали на сантиментални срещи са били щастливи във връзките си с други хора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР