Киану Рийвс изрази желание да изиграе по-възрастна версия на Батман

...
Киану Рийвс изрази желание да изиграе по-възрастна версия на Батман
Коментари Харесай

Киану Рийвс иска да играе възрастния Батман

Киану Рийвс изрази предпочитание да изиграе " по-възрастна " версия на Батман в евентуален филм за супергероя. Звездата от " Матрицата " неотдавна озвучи Батман в анимационния детски филм DC League of Super Pets, в който участваха още Кевин Харт и Дуейн " Скалата " Джонсън, напомня БГНЕС.

Робърт Патинсън е най-новият артист, който пресъздаде героя в игрално деяние, в тазгодишния филм " Батман ". Той би трябвало да се превъплъти в ролята в идното продължение.

В диалог с Extra Рийвс твърди, че би било " фантазия " да играе Батман в игрален филм. " Обичам Батман като воин ", споделя той. " Обичам го в комиксите, във филмите, тъй че да получа опцията да озвуча, да изиграя Батман беше ужасно.

" Може би по пътя. Може би, когато им би трябвало по-възрастен Батман. "

Майкъл Кийтън към този момент има желание да изиграе по-възрастна версия на самия кръстоносец, като някогашната звезда от " Батман " се превъплъщава в ролята си за акомодацията на DC Comics " Светкавицата ".

Наскоро Рийвс попадна още веднъж в новините, откакто беше видян да поддържа връзка с дете на летището. През последните години Рийвс стана прочут с доброжелателния си темперамент отвън екрана. През 2021 година той бе окуражителен, че подари на четирима от каскадьорите си от кино лентата " Джон Уик: Глава 4 " лични часовници " Ролекс ". Реакцията на Рийвс на това, че е разказан като " най-милия човек в Холивуд ", стана вирусна в интернет предходната година.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР