Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че заслужава титлата истинска

...
Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че заслужава титлата истинска
Коментари Харесай

Кейт блесна с роклята на годината и тиарата на Даяна

Кейт Мидълтън за следващ път потвърди, че заслужава купата същинска кралица. 

Тоалетите на Кейт Мидълтън постоянно са я отличавали от останалите кралски особи. Няма събитие, било то публично или не, на което принцесата на Уелс да не е предизвиквала удивление. Този път обаче брачната половинка на принц Уилям надмина себе си.

Катрин участва на обилен държавен банкет в Бъкингамския замък, с цел да отпразнува визитата на президента на Южна Африка. А роклята, с която тя се появи, бе наречена от медийните наблюдаващи „ рокля на годината “.



Кейт сияеше като същинска кралица измежду присъстващите на блестящото празненство, отбелязва възторжено английската преса. Бялата рокля-пелерина на един от обичаните дизайнери на Мидълтън – Джени Пакам, изглеждаше по едно и също време първокласна (благодарение на огромните искрящи камъни, украсяващи горната част на тоалета) и семпла (което се дължи на строгата уравновесена линия).

Изящната ѝ визия бе допълнена само от солидни обеци и именитата тиара Love Knot, носена в миналото от починалата принцеса Даяна. Всички останали дами бледнееха пред кралското величие, което Мидълтън излъчваше, допълват международните медии.

Кралицата-консорт Камила се губеше на фона на принцесата на Уелс, макар че като цяло визията ѝ бе впечатляваща, написа " Дейли мейл ".

Всъщност всяка визия на Кейт е не просто моден тоалет, а добре премислена и тествана фешън тактика. Но несъмнено за доста дами по света всеки един от тях е източник на ентусиазъм и същинско естетическо наслаждение!

„ Белите тонове със строги линии, на които постоянно залага Кейт Мидълтън, основават незабравим и впечатляващ външен тип. Те излъчват мощ и сила. И са съвършен избор за модерна кралица. Бялото ви разрешава да се откроите от тълпата също като при ярките цветове, а може би даже още по-добре “, споделя известният стилист Рошел Уайт.

А откогато одобри купата принцеса на Уелс, която носеше и майката на брачна половинка ѝ принц Уилям, Кейт все по-често избира аксесоари, заредени със символика. За да отдаде респект на лейди Ди – любимката на британците, Мидълтън бе заложила точно на към този момент упоменатата тиара, както и на диамантени и перлени обеци от Южно море, също носени в миналото от принцеса Даяна.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР