Кейт Мидълтън ще си партнира с една от любимите си

...
Кейт Мидълтън ще си партнира с една от любимите си
Коментари Харесай

Кейт или Федерер – кой ще победи? Херцогинята се изправя срещу тенисиста във важен мач с кауза

Кейт Мидълтън ще си партнира с една от обичаните си тенис звезди в поддръжка на деца в неравностойно състояние идващия месец.

40-годишната херцогиня на Кеймбридж ще се причисли към 20-кратния притежател на трофеи от Големия шлем Роджър Федерер на тенис корта в Лондон идващия месец, с цел да разпространява набирането на средства и осведомеността за две дела, близки до сърцето ѝ – Действие за децата и Фондация LTA.

Кейт е буен обожател на тениса и в специфичния ден децата от Източен Лондон на възраст 8-15 години ще получат неповторимата опция да играят дружно с 41-годишния Федерер. Целта е това да насърчи младежите от всички среди да се включат в спорта и да се възползват от неговите многочислени изгоди за психическото и физическото здраве.

 Кейт Мидълтън Роджър Федерер Getty

На фотографията: Кейт Мидълтън награждава Роджър Федерер на шампионата Уимбълдън през 2019

Той ще бъде последван от благотворителен Ден на откритите тренировки на 22 септември за Лейвър Къп, интернационален екипен шампионат на закрито за мъже. Феновете ще имат късмет да гледат по какъв начин Федерер и други звезди от тимовете се приготвят за шампионата , като всички доходи от продажбата на билети отиват за двете благотворителни организации.

Кейт е почитател на тениса от цялостен живот и има корт в дома си в Anmer Hall в Норфолк, където играе против брачна половинка си принц Уилям. Кралската двойка също по този начин постоянно води децата си на уроци в клуб в Лондон.

Херцогинята е постоянен фен на шампионата по тенис на Уимбълдън в Лондон всяко лято – съревнование, което Федерер е печелил 8 пъти в своята популярна кариера.
 Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън  Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън
Action for Children (Действие за децата) е една от основните благотворителни организации на Кейт и оказва помощ на уязвими деца, младежи и техните фамилии в Обединеното кралство. Тя има намерение да употребява средствата, събрани от тенис събитията, с цел да обезпечи практическа и прочувствена грижа и поддръжка за децата , съгласно известие от двореца Кенсингтън.

Кейт и фамилията ѝ сега са на лятна почивка и се чака да се насочат към замъка Балморал, Шотландия, с цел да прекарат известно време с кралица Елизабет , преди принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да се върнат на учебно заведение при започване на септември.
 Кейт, Уилям и Джордж дружно на Уимбълдън  Кейт, Уилям и Джордж дружно на Уимбълдън  Кейт, Уилям и Джордж дружно на Уимбълдън  Кейт, Уилям и Джордж дружно на Уимбълдън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР