Кейт Мидълтън се нуждае от разбиране и подкрепа след шокиращите

...
Кейт Мидълтън се нуждае от разбиране и подкрепа след шокиращите
Коментари Харесай

За Уилям посягането връху честта на Кейт е по-лошо от атака срещу самия него

Кейт Мидълтън се нуждае от схващане и поддръжка след шокиращите разкрития на принц Хари и Меган Маркъл предходната неделя.

Кралският биограф Пени Хунор разкрива пред сп. People, че принц Уилям постоянно се е грижел за сигурността на брачната половинка си и в този момент може "много да се ядоса ":

"Опитът на Меган да опетни репутацията на Кейт Мидълтън за него е по-лошо от офанзива против самия него. "

По време на първата си поява след изявлението на брат си принц Уилям съобщи пред кореспондент: „ Ние не сме расистко семейство. “ А на въпроса дали се е свързал с принц Хари, той отговори: „ Не, още не съм приказвал с него, само че ще го направя. “
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
По време на изявлението с Опра Уинфри Меган разкри непредвидени елементи за връзката си с Кейт Мидълтън. Американската актриса съобщи, че макар новините, посочващи противоположното, точно херцогинята на Кеймбридж я е разплакала през седмицата преди сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 година

Меган акцентира, че това не е „ борба “ с Кейт и че тя е дала прошка на снаха си:

"Не желая това да прозвучи надменно за никого. Просто тогава беше тежка седмица преди сватбата и тя беше смутена за нещо. Но тя си призна, извини се и ми изпрати цветя и картичка с опрощение. "

Актрисата съпоставя и медийното отноешние към нея и към Кейт Мидълтън, когато и двете са показани като нови членове на кралското семейство. Като причина за разликите при отразяване в пресата показва расизма в английските таблоиди и силата на обществените мрежи.

"Бяха я нарекли "'Waity Katie " ( "Чакащата Кейти "), тъй като чакаше да се омъжи за Уилиям (напомняме, че двамата имат 7-годишна връзка преди формалното оповестяване на годежа). Предполагам, че е било доста неприятно, само че при мен не беше същото. И в случай че член на кралското семейство каже: "Всички сме били жертви на жестоко отношение ", да бъдеш недодялан и да бъдеш расист да две разнообразни неща. "

Е, дали принц Уилям в действителност ще се ядоса и ще излезе от дългогодишния облик на въздържан и изкусен принц? Предстои да разберем.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР