Кейт Мидълтън се черви от срам и стои далеч от

...
Кейт Мидълтън се черви от срам и стои далеч от
Коментари Харесай

Тотален Скандал В Кралското Семейство! Вижте Снимки, Преди Малко Смляха От Бой Самата

Кейт Мидълтън се черви от позор и стои надалеч от публичния живот освен поради бебето. Съпругата на принц Уилям има много съществени учредения да се тормози — личния й вуйчо за следващ път я направи за смях.

Гари Голдсмит е добре прочут като черната овца на клана Мидълтън. Той е безгрижник, със податливост към скандални изцепки. И даже обстоятелството, че и двете му племенници се омъжиха за високопоставени и авторитетни мъже, не го стопира.

По последни данни той е арестуван в полицията, откакто нанесъл побой над брачната половинка си Джули — Ан по време на пиянска кавга. Според отчетите той е изоставил жена си в безсъзнание, на тротоара пред дома им, откакто я блъснал в лицето с пестник.



Госпожа Голдсмит е била призната в болничното заведение, а по-късно се прибрала без доста звук вкъщи си. Все още няма информация какво се е случвало по време на разправията сред двамата, само че се приказва, че става въпрос за дрога.

Анонимни очевидци настояват, че благоверната му вдигнала скандал, защото открила, че той носи опиати в себе си. Свадата бързо минала в пердах, при който дамата била съществено ранена и изоставена на земята.

Гари Голдсмит от дълго време е мотив Кейт и Пипа да се червят от позор. При все това и двете не могат да пренебрегват скандалния си родственик, колкото и да желаят. Според слуховете, на сватбата на Кейт Мидълтън той още веднъж дал мотив тя да се черви от стеснение. А след последните му издънки, поканите за посещение в двореца евентуално ще секнат дефинитивно.

Самата Кейт била потресена, когато научила новината. Херцогинята постоянно се е стараела да покаже, че фамилията й има нужната класа, с цел да се сроди с кралското семейство. А придворните й я успокояват, че не е сама — Меган Маркъл също има скандални родственици, от които да се черви.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР