Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям присъстваха на коледната

...
Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям присъстваха на коледната
Коментари Харесай

Прекрасната Кейт Мидълтън ни очарова с безупречна коледна визия

Кейт Мидълтън и брачният партньор ѝ принц Уилям участваха на коледната работа в Уестминстърското абатство, наречена „ Заедно за Коледа”, която е под нейния патронаж , научихме от .

Херцогинята на Кеймбридж се появи в зашеметяващо палто в типичния за Коледа червен цвят с очарователна огромна панделка. Визията бе приключена с обувки и чанта в същия празничен колорит, както и с обеци, които са подарък не от кого да е, а от самата кралица Елизабет.
 image2_16x9.png Тъмната страна на всяка зодия през 2022 и по какъв начин да се справите с нея На фокус
В катедралата участваха други членове на кралското семейство, доброволци, присъединили се в битката с пандемията от COVID-19, както и герои, съумели да се преборят с заболяването. Една от тях беше и 5-годишната Мила Снедън. Момиченцето, което се бори с тежката диагноза левкемия, съумява да завоюва сърцето на Кейт Мидълтън и взе участие във фотографския ѝ план “Hold Still”.

Разгледайте повече фотоси от събитието тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР