Кейт Мидълтън е истинска модна икона - никога не сме

...
Кейт Мидълтън е истинска модна икона - никога не сме
Коментари Харесай

Като истинска Барби: как Кейт Мидълтън прегърна новата лятна тенденция

Кейт Мидълтън е същинска фешън икона - в никакъв случай не сме се съмнявали в това. Кралската ѝ купа е обвързана с редица условия за жанр и облекло, които принцесата съблюдава безпогрешно, до момента в който в това време наподобява някакси свежо и съвременно. 

Някои от визиите на Кейт през последните месеци подсказват, че тя евентуално е огромен почитател на куклата Барби и чака с неспокойствие идната премиера на.
 Как да включиш новата Борби мода в дрешника си това лято  Как да включиш новата Борби мода в дрешника си това лято  Как да включиш новата Борби мода в дрешника си това лято  Как да включиш новата Борби мода в дрешника си това лято
Въпреки стилните рестрикции, с които е длъжна да се преценява, тя все отново умее да изрази чрез тоалета си последните масови тенденции в облеклото.

41-годишната принцеса на Уелс се появи в пет разнообразни визии, въодушевени от Барби, от края на май до момента , като я видяхме облечена съвсем във всичко - от пастелно розов панталон до блестяща вечерна рокля с пайети в розов колорит.

 кейт мидълтън принц уилям Instagram

Миналия месец тя даже носеше две розови визии в рамките единствено на три дни, а розовите аутфити продължиха да се появяват и през юни, когато се състоя кралската женитба на престолонаследника принц Хюсеин и Раджва ал Саиф.

Разгледайте в галерията най-запомнящите се тоалети, въодушевени от Бабри, с които Кейт се появи през последните месеци:
 Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово  Като същинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР