КЕВР неслучайно започна проверка колко са въстановили топлофикациите. Абсолютно съм

...
КЕВР неслучайно започна проверка колко са въстановили топлофикациите. Абсолютно съм
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Протестът трябва да се радикализира

" КЕВР неслучайно стартира инспекция какъв брой са въстановили топлофикациите. Абсолютно съм уверен, че и там има измами. Убеден съм и, че идващите, които ще бъдат проверявани са газовите сдружения ".

Така разяснява процеса на връщане на надвзети суми след забележителното поевтиняване на природния газ икономистът Георги Кадиев в предаването ”Денят с Веселин Дремджиев” по ТV+ и TV1.

" Аз съм безусловно уверен, че Бойко Борисов ще подаде оставка. Той харчи като човек, който няма да стои дълго на власт”, съобщи учредителят на партия " Нормална страна ".

Бившият зам.-министър на финансите от времето на " Тройната коалиция " подсети решението на държавното управление да изплати по още 50 лв. на всички пенсионери в месеците август, септември и октомври, взето макар обстоятелството, че това не са месеците, в които разноските на пенсионерите са най-високи и решенията за нараствания на заплати в обществения бранш.

Според някогашният народен представител от " Коалиция за България " антиправителствените митинги би трябвало да продължат.

" Протестът би трябвало да продължава, да бъде все по-силен и мисля, че би трябвало да бъде по-радикален ", съобщи той. Кадиев е уверен, че " митингът към този момент е съумял да извоюва някои неща. Колкото по-дълго продължава митингът, толкоз по-големи вреди ще бъдат нанесени на ГЕРБ. В същото време доста ми се желае броят на хората на митинга да се усили ", сподели още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР