Кевин Харт заяви в интервю за водещата на ток шоу

...
Кевин Харт заяви в интервю за водещата на ток шоу
Коментари Харесай

Ще води ли комикът Кевин Харт церемонията на наградите „Оскар“?

Кевин Харт съобщи в изявление за водещата на ток шоу Елън Де Дженерис, че още веднъж обмисля опцията да е водещ на церемонията за премиите " Оскар " идващия месец, оповестиха АП и Юнайтед прес интеренешънъл.

Миналия месец Американската академия за кинематографично изкуство и просвета разгласи Харт за водещ на церемонията, само че два дни по-късно той се отхвърли от тази опция след появилите се в обществените мрежи рецензии по негов адрес за хомофобските му смешки преди години. Той се извини за думите си, откакто в началото се опита да омаловажи негодуванието против него в интернет, заявявайки, че е еволюирал като персона и че не счита, че да се подиграваш на гейове е занимателно.

Досега не е определен негов заместител като водещ на церемонията, която е планувана за 24 февруари.

" Имах необикновен и почтен диалог с Кевин по отношение на опцията да е водещ на церемонията за " Оскар " -ите ", разясни Де Дженерис. Интервюто бе излъчено нощес. Елън прикани киноакадемията да подтикне Харт да се завърне като водещ на церемонията. По-рано тя написа в Twitter, че има вяра в прошката, във втория късмет и в Кевин.
 

Де Дженерис качи също в Twitter видеоклип от изявлението. В шестминутното видео Харт още веднъж се извинява за обидните си думи и разяснява, че се отказал от опцията да е водещ, тъй като не желаел вниманието на церемонията да е фокусирано върху негови неточности, до момента в който в същото време се почитат триумфи в киното.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР