Кевин де Бройне се превърна в герой за Манчестър Сити,

...
Кевин де Бройне се превърна в герой за Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Де Бройне към критиците: Опитайте вие да играете срещу така подреден отбор

Кевин де Бройне се трансформира в воин за Манчестър Сити, откакто донесе успеха на с 1:0 против Атлетико (Мадрид) в първия четвъртфинал от Шампионска лига. Белгиецът съобщи, че " жителите " би трябвало да останат спокойни и добави, че на реванша противникът им ще би трябвало да ги нападна.

" Първото полувреме беше мъчно, през второто имахме няколко шанса и беше добре, че вкарахме един гол ", разяснява Де Бройне.

" Направих спринт и Фил ме откри съвършено, трябваше да остана спокоен и за благополучие го направих. Много е мъчно. Те играха съвсем непрекъснато с петима отазад и с петима в средата на терена. Препоръчвам на всеки, който ни подлага на критика, да се опита да играе против по този начин спретнат тим. ", добави той.
 Манчестър Сити победи Атлетико (Мадрид) с 1:0 в Шампионска лига
Фоудън и Де Бройне отключиха отбраната на Атлетико (Мадрид), Ман Сити с най-малък задатък преди реванша

Реваншът в Мадрид е след две седмици

" Трябва да останем спокойни. Това е методът, по който те играят. Един на нула е един на нула. Очаквам сходен метод на игра и на реванша. Все отново те ще би трябвало да нападат малко повече. "

За идния мач с Ливърпул, Де Бройне съобщи:

" Остават пет дни до неделя. И двата тима играха довечера. Мачът с Ливърпул е огромен и всичко го чакат с неспокойствие, в това число играчите ", сподели още Де Бройне.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР