Кери Кинг говори за новия си проект след раздялата на

...
Кери Кинг говори за новия си проект след раздялата на
Коментари Харесай

Кери Кинг: Няма да чакате дълго за новия ми проект след Слейър

Кери Кинг приказва за новия си план след раздялата на Slayer, като съобщи, че " няма да се бави още дълго ", когато става въпрос за завръщане на пътя.

Близо две години откакто разкри, че има написана музика за повече от два записа за новата си група, Кинг съобщи за посоката на новия материал: " Познавате ме, тъй че знаете по какъв начин ще звучи. Свирих тази нова ария на един другар и му споделих: " Ако има нещо, което съм написал през последните няколко години и което да звучи като Slayer, това е това ".

А той сподели: " Това звучи по този начин, като че ли би могъл да го извадиш от всеки запис на Slayer ".

Всъщност аз измислих този риф зад кулисите на концерт на Slayer. Вървяхме към сцената и аз извадих телефона си и го записах, с цел да не го не помни. "

Въпреки че Кинг не пожела да разкрие останалата част от състава на новата си група, той удостовери присъединяване на някогашния барабанист на Slayer Пол Бостаф.

" Току-що започнахме да репетираме и единственият човек, който мога да издам, е Пол, тъй като го взех от Slayer и работим доста добре дружно ", сподели 58-годишният китарист.

" Започнахме да репетираме едвам в края на март и това беше първият път след последния концерт на Slayer в края на 2019 година, когато аз и Пол най-сетне влязохме в една стая дружно. "

Кинг сподели още, че чака новата му група да стартира със свирене на " доста по-малки " места, в сравнение с Slayer в края на четиригодишното си битие.

" Ако зависеше от мен, тогава щях да изляза през 2020 година ", сподели той.

" Но това нещо, наречено пандемия, прецака всичко за всички. Знаете ли, аз изчаках с това, тъй като то трябваше да си свърши работата. Не желаех да бъда опитното зайче; не желаех да се изучавам по какъв начин да обикалям още веднъж. Вече съм извършил отговорностите си; не желая да се потвърждавам още веднъж.

" Дали съм се бавил? Да, тъй като желаех тази пандемична гнусота да се оправи. Няма да се бавя още дълго. "

Slayer изнесе последния концерт от прощалното си турне през ноември 2019 година в зала " Форум " в Лос Анджелис. Ден по-късно брачната половинка на Кери - Айша Кинг, съобщи, че " няма никакъв късмет в пъкъла " траш метъл иконите да се съберат още веднъж за още концертни изяви.

През август 2020 година тя за следващ път отхвърли опцията брачният партньор ѝ и басистът/вокалистът Том Арая да споделят в миналото още веднъж сцената под знамето на Slayer.

След като Айше показа три фотоси на Кери, на които държи котката им, в пост в Instagram, вид слайдшоу, един почитател написа: " Не Том, не Slayer Кери. Престанете да мислите за Slayer без @tomarayaofficial ".

Айша отговори: " Не се тормозете, те в никакъв случай повече няма да бъдат Slayer! Можеш да си почиваш умерено ".

Същия месец Бостаф удостовери, че взе участие в чисто нов план, ръководен от Кери. Пол съобщи пред австралийското издание " Riff Crew ", че новата група " ще звучи като Slayer, без да е Slayer - само че не съзнателно. Искам да кажа, че Кери е писал песни в Slayer през цялата си кариера и има собствен жанр ", изясни той.

" И този жанр, като създател на песни, просто не променяш стила си, тъй като групата ти е завършила... Така че всичко, което мога да кажа, е, че в случай че харесвате тежка музика и харесвате Slayer, това ще ви хареса. "

Само няколко дни по-рано Кери съобщи пред " Dean Guitars ", че има доста музикални хрумвания за идния си план.

" През 2020 година имах доста, доста огромен шанс с рифовете ", сподели той.

" Може би тъй като не мога да отида на никое място - не знам - само че рифовете сигурно не са били проблем. И гледайки напред в бъдещето, това за мен значи, че ще мога да сортирам най-хубавите неща. И това са положителни неща. Имам музика за повече от два записа, само че да мога да мина през нея и да подбера най-хубавите 11 или 12 песни... Този първи запис би трябвало да е димящ. "

Когато Slayer за първи път разгласи, че потегля на последното си турне през януари 2018 година, Айша увери почитателите, че " постоянно ще получават музика " от брачна половинка ѝ.

В предходни изявленията Кинг е казвал, че музикалните му старания след Slayer няма да се разграничават доста от звученето, което почитателите са привикнали да чуват от него.

" Ако някой се откаже, няма да се разхождам с фиктивен Slayer ", сподели той пред AZCentral.com през 2010 година

" Но идната ми група ще звучи като SLAYER, това е всичко, което знам. "

Последното международно турне на Slayer стартира на 10 май 2018 година, като групата възнамеряваше да свири на допустимо най-вече места, с цел да улесни почитателите да видят последния концерт на Slayer и да се сбогуват с него.

До момента, в който 18-месечното турне приключи във " Форум ", групата беше приключила седем стадия на турнето плюс серия от еднократни огромни летни фестивали, като изнесе повече от 140 концерта в 30 страни и 40 американски щата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР