Кен Фолет, Джоджо Мойс, Кейт Мос и Лий Чайлд -

...
Кен Фолет, Джоджо Мойс, Кейт Мос и Лий Чайлд -
Коментари Харесай

Четирима британски писатели ще обиколят Европа, за да покажат, че не всички са за Брекзит

Кен Фолет, Джоджо Мойс, Кейт Мос и Лий Чайлд - четирима авторитетни представители на английската литература, ще подхващат през ноември " обиколка на другарството " в Европа, с цел да се чуе гласът на 48-е % жители на Обединеното кралство, дали своят вот против Брекзит, съобщи Франс прес.

Обиколката ще включва Милано, Мадрид, Берлин и Париж. Четиримата сполучливи създатели ще се срещнат с млади белетристи и ще дават отговор на въпроси на свои фенове за Брекзит и по други тематики, беше обявено на конференция в Лондон.

" Правим това, тъй като сме смутени от политическите събития в нашата страна през последните три години " сподели Кен Фолет, визирайки референдума от 23 юни 2016, на който 52 % от британците гласоподаваха за овакантяване на Европейски Съюз.

" Смятаме, че страната сътвори усещане, че британците не обичат останалите европейци и не желаят да са част от Европа и това ни смущава ", уточни 70-годишният романист мултимилионер и създател на редица бестселъри.

" Не става дума да убеждаваме Обединеното кралство да остане в Европейски Съюз, мисля, че този трен към този момент отпътува ", сподели още той. " Става дума за това да успокоим хората от прилежащите европейски страни, че не желаеме да напущаме, че не ненавиждаме чужденците ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР