Кели Роуланд беше едно от големите имена на музиката от

...
Кели Роуланд беше едно от големите имена на музиката от
Коментари Харесай

Кели Роуланд шокира с признание: Сравненята с Бионсе ѝ докарали емоционална травма

Кели Роуланд беше едно от огромните имена на музиката от началото на века и беше една от хитовото трио Destiny's Child. Именно там изгря и звездата на Бионсе, за която каквото и да кажем, както и да я определим, ще е малко. 

Виж още: Красива и бременна: Нанси Карабойчева в 9-ия месец и наподобява прелестно

Почти 10 години след разпада на триото Кели Роуланд приказва за метода, по който се е чувствала тогава. Оказва се, че тя е страдала поради метода, по който е сравнявана с останалите девойки и в частност Бионсе. Това се случи по време на епизод на " Гласът на Австралия ", когато приказва с участник в музикалното шоу.

Виж още: Двете зодии, които всеки желае в живота си

" Знам това възприятие. Можеш ли да си представиш какво е да си в група с Бионсе ", разяснява тя и добави, че се е измъчвала душевен, сравнявайки се с колежката си. " Не можех да нося някоя рокля, тъй като щяха да напишат, че се обличам като нея. Не мога да запиша ария, тъй като ще кажат, че звучи като нейна. Винаги за всичко ни сравняваха ", оплака се Роуланд.

Виж още: Тайни от кухнята на " Игри на волята "! Ралица Паскалева за шоуто и първи разкрития за участниците

" Не мога да кажа, че не ми е предписание усещане или не съм се тормозила. Беше цяло десетилетие, в което се тормозех сама себе си. Чувствах се не на мястото си ", описа певицата. 

Виж още: Най-красивата българка, Гергана Гунчева, споделя какво е да си майка на две щури момчета

Кели Роуланд, Бионсе и Мишел Уилямс оповестиха, че оставят групата си в предишното през 2002 година, като обявиха, че ще се концентрират върху соловите си кариери. Официалният завършек на Destiny's Child беше през 2006 година Оттогава насам триото се е събирало за някои концерти. 

Изображение: https://www.instagram.com/kellyrowland/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР