Кечкемет. В сряда започва процесът срещу членовете на престъпната организация,

...
Кечкемет. В сряда започва процесът срещу членовете на престъпната организация,
Коментари Харесай

Heti Világgazdaság: В унгарския град Кечкемет започва съдебният процес срещу българските трафиканти, отговорни за „Камиона на смъртта“ със 71 загинали мигранти

Кечкемет. В сряда стартира процесът против членовете на незаконната организация, по случая от преди две години, когато в зарязан камион наоколо до границата с Австрия бяха открити телата на 71 задушили се мигранти, съобщи Heti Világgazdaság.
Обвинения са повдигнати против един афганистански, девет български жители, както и против един с двойно българско-ливанско по обвиняване за трафик на хора и други закононарушения. Престъпната организация в интервала сред февруари и август 2015 година е прекарала общо 1200 мигранти в Западна Европа. Призори на 26 август 2015 година наоколо до унгарския град Морахалом бе открит ръководен от тях хладилен камион, в който бяха разкрили телата на 59 мъже, осем дами и четири деца, които са починали задушени.
Всички упрекнати, съгласно формалната правосъдна дефиниция, ще бъдат съдени за образуване на незаконна организация, правила с икономическа причина трафик на хора. Четирима от тях са съдени за ликвидиране, осъществено с особена свирепост против лица, част от които са били на по-малка от 14-годишна възраст.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР