Казват, че съвременното пиле може да лекува възпалено гърло и

...
Казват, че съвременното пиле може да лекува възпалено гърло и
Коментари Харесай

Как да „изхвърлите“ всички химикали от пилето в магазина: съвет от работник в месокомбинат

Казват, че актуалното пиле може да лекува възпалено гърло и дистрофия! Защото в него има има толкоз доста антибиотици, хормони и всевъзможни химии. Все отново няма по какъв начин просто по този начин да купите „ прясно “ пиле надалеч от фермата.

Мъж разкрива по какъв начин да премахнем всички тези химикали от пилешкото месо.

На някои места усилват тежестта на пилетата за увеличение на облагите. Обикновено в пилето се инжектира течност, състояща се от вода, сол, химикали (консерванти, подобрители на вкуса) и дестилат от соя. Течността усилва тежестта на натрупа с към 15% и разрешава на месото да остане свежо по-дълго.

Как да се отървем от химикалите в пилешкото месо?

Първият и ефикасен метод е да изхвърлите първия бульон. Така че сменете водата му най-малко един път и по този начин при варенето множеството „ нечистотия “ ще остане в изхвърлената вода.

Вторият метод е да добавите сол.

Ако приготвяте пилешка чорба, поставете пилето в тенджера, напълнете я с вода, прибавете сол (пропорция – 1 супена лъжица сол на 1 литър вода) и я поставете на слаб огън.

Не желаете бульонът да заври бързо. Вместо това пилето би трябвало да се готви постепенно. Когато бульонът заври, свалете съда от котлона. Оставете пилето да се охлади в този бульон за 20-30 минути.

След това отцедете първия бульон, изплакнете пилето и сварете супата в нова вода. Цялата химия ще остане в първия бульон.

В същото време в месото ще остане малко лой. Но в случай че желаете по-богат и мазничък бульон, тогава си купете домашно пиле.

И още един съвет: отстранете цялата кожа и мазнини. Те съдържат най-висока централизация на антибиотици и хормони.

Ако не можете без кожата, тъй като желаете да хрускате върху златиста, ароматна коричка, тогава направете всичко както в първата рекомендация, само че просто не отстранявайте кожата.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР