Казват, че по целия свят няма по-красива страна от Италия,

...
Казват, че по целия свят няма по-красива страна от Италия,
Коментари Харесай

Наско Месечков и съпругата му изпратиха лятото

Казват, че по целия свят няма по-красива страна от Италия, която е събрала най-впечатляващите пейзажи в рамките на своята територия. Хората, посетили я най-малко един път в живота си, настояват, че вечно ще останат подвластни на нейната магия, търсейки път назад към нея.

Но измежду всички спиращи дъха места на Ботуша, едно сигурно се откроява, а точно прелестния Позитано, ситуиран на Амалфийското крайбрежие, единствено на 50 км от Неапол. В далечното минало градът е бил процъфтяващо пристанище, само че в средата на 19-и век стартира последователно да запада, когато по-голямата част от популацията му взема решение да емигрира, напускайки го вечно. Няколко десетилетия по-късно той се трансформира в разорено рибарско населено място, което на пръв взор наподобява обречено. Но, както постоянно се случва в живота, колелото внезапно се завърта и обстановката още веднъж се трансформира, написа life.dir.bg.

Виновник за неговият още един подем е писателят Джон Стайнбек, който през 50-те години на 20-и век посещава мястото и остава толкоз удивен, че в последна сметка разказва възторга си от него в есето " Позитано те поразява надълбоко ". Ласкавите му думи, описващи прелестите на региона, трансформират дестинацията в същински магнит за туристи по време на епохата на огромния тур, когато доста от знатните европейци подхващат пътешествия до нея от близо и надалеч. През годините нейни гости са били популярните Миг Джагър и Кийт Ричардс от група " Rolling Stones ", които пишат песента " Midnight Rambler " в едно от локалните кафенета.

Днес курортът, намиращ се на брега на Тиренско море, продължава да е измежду най-предпочитаните места за отдих под синьото небе, а следващото доказателство за това е фактът, че сега там се намират Атанас Месечков и брачната половинка му. От няколко дни насам двамата споделят в Инстаграм профилите си фотоси, разкриващи удивителните панорами, на които се любуват през последните топли дни на лятото.

Последователите му останаха същински очаровани от гледката, показваща по какъв начин живописния град с разноцветни къщи, издигнат върху рид, гладко се спуска от възвишението към плажната линия, на която един от най-успешните танцьори и хореографи у нас постоянно се припича под слънчевите лъчи дружно с половинката си.

" А дали тук не е хубаво? ", написа той към един от постовете си, съпроводен със фотография, на която театралничи дружно с Кремена на фона на пъстрите здания, виждащи се в далечината зад тях.

Когато не хващат загар, те запълват престоя си с разходки, опознавайки покрайнината, освен това освен по суша, само че и по вода. Преди ден някогашният съквартирант от предаването " VIP Brother " показа няколко къси видео клипа като 24-часови истории в обществената мрежа, от които стана ясно, че с жена му са подхванали разходка с моторна лодка, с цел да се насладят на великолепието към тях от друга позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР