Казват, че ключът към щастливата връзка е пълната откровеност. Ние

...
Казват, че ключът към щастливата връзка е пълната откровеност. Ние
Коментари Харесай

Нещата, които той не трябва да разбира за теб

Казват, че ключът към щастливата връзка е цялостната искреност. Ние обаче ти предлагаме няколко тематики, за които по-добре да не разказваш на половинката си в случай че искаш нещата сред вас да вървят.

С какъв брой мъже си била преди него

Без значение дали се притесняваш, че са доста или малко, или може би си мислиш, че са съвършения брой, това постоянно е неточност. Ако са прекалено много, той може да се комплексира или да те намерения за лесна, в случай че са прекомерно малко, ще се тормози. Затова дано тази информация си остане единствено за теб.

Мнението ти за някогашната му

Първо тъй като най-вероятно я мразиш, даже и да е най-прекрасната жена (след теб, схваща се) и второ, тъй като той не желае да го чува. Каквото и да кажеш за нея, ще звучи необичайно, лицемерно, неудобно и не на място. Ти по какъв начин би се почувствала в случай че той стартира да разяснява някогашния ти.

Тоалетните ти истории

Много е значимо да не му споделяш какъв брой постоянно посещаваш тоалетната дневно и по каква потребност, дали имаш здрав корем или най-малкото нещо те праща в тоалетната, какви тъкмо са менструалните ти проблеми и какъв брой пъти дневно си в тоалетната когато си в цикъл...не. Тази информация е непотребна даже за приятелките ти, камо ли за него.

Разкрасителните истории

Той знае, че най-вероятно прическата ти не се е направила сама, нямаш непрестанен грим и не си естествено епилирана по рождение, само че не е нужо да му го напомняш. Не му разказвай историите с новия си епилатор, нито по какъв начин тъкмо предпочиташ да премахваш мъха над устната си, по какъв начин си стискаш пъпките, по какъв начин поддържаш тена си и по този начин нататък. Нека те възприема за колкото се може по-естествена, по този начин ще те харесва повече:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР