Казвам се Стефания, на 24 години съм и си идвам

...
Казвам се Стефания, на 24 години съм и си идвам
Коментари Харесай

Ужасяващ разказ на българка: Сводници ми отрязаха ушите и ми оскубаха косата в Италия

" Казвам се Стефания, на 24 години съм и си пристигам в България. Дойдох в Италия, когато бях на 17 години. Доведоха ме хора, които ми бяха близки и ми дадоха обещание работа. На улицата ме хвърлиха с пердах и ритници ", споделя тя в тил и под полицейска протекция.

Последвал тормоз и побой. Сводници отрязали ушите й и оскубали косата й, оповестява Нова тв.

``
реклама

" Отрязаха ми ушите с механични клещи, обезобразиха ме. Една нощ се пробвах да вляза в коли на клиенти и да потърся помощ. Чувствах се грозна и отвръщаваша, без коси и подута, с дупки в стомаха от ритниците и токовете на обувките. Тези мъже, които вие наричате клиенти, наподобяват естествени хора, пазарят, и аз за тях бях като артикул в месарница. Когато ме биеха се надявах някой да види и да ми помогне ", споделя Стефания.

Лечението на изтезаваното момиче поема Католическата общественост. Стефания съумява да се възвърне и да си откри работа, само че остава полу глуха. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР