Казусът с пазарите в Благоевградско още не изглежда решен. След

...
Казусът с пазарите в Благоевградско още не изглежда решен. След
Коментари Харесай

Недоволството от пазарите в Благоевградско не стихва

Казусът с пазарите в Благоевградско още не наподобява решен. След като преди време в Actualno.com ви разказахме за случай от Сандански, където производители оферират на пазара в града месо, сирене и кашкавал без ги слагат в хладилни уреди, недоволството в Благоевградско по въпроса продължава да пораства.
Тези дни в обществените мрежи на Югозапада будни поданици приканиха другите комисии за по-задълбочени инспекции, предвид на обезпечаването на по-голямо качество за продуктите, предлагани на пазарите. Жител на Благоевград зададе въпроса: " Докога Агенцията по храните ще си затваря очите за безобразията на кооперативния пазар? ".
Въпросът породи дълга полемика, съгласно която сиренето и кашкавала в Благоевград са със подозрително качество, а инспекциите са неразбираеми или изобщо не се реализират.
" Ако някой има основателни подозрения за качеството на тези артикули, може просто да не ги купува. Агенцията по храните несъмнено се е наяла по магазините и не ѝ се върви по студеното по пазара ", разяснява друга жителка на града, съпротива на показаното мнение. Все отново, от БАБХ обявиха пред Actualno.com, че вършат инспекции по пазарите - след сигнали, както и, че в множеството случаи установяват нарушавания.
Пазарът в Благоевград не прави изключение по отношение на този в Сандански. Производители от целия Югозапад продават сирене, кашкавал, масло и месни артикули без никакви хладилни съображения, а в множеството случаи и без никакви гаранции за качество. Благоевградчани, избиращи да пазарят на доверие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР