Казусът на днешните проверки в община Бургас тръгна от търсенето

...
Казусът на днешните проверки в община Бургас тръгна от търсенето
Коментари Харесай

Две заповеди с един номер и дата открили в община Бургас

Казусът на днешните инспекции в община Бургас потегли от търсенето на собствеността на Сараите в Росенец. Това съобщи депутатът от Политическа партия " Продължаваме промяната " и член на антикорупционната комисия Константин Бачийски пред публицисти.

Той се опитвал да откри архива с досиетата на парцелите там, които се оказало, че ги няма. В архива на общината той разкрил две заповеди с един и същи номер и дата, само че с друго наличие. Официално в регистъра стои заповед №3080 от 6 ноември 2013 година, която се отнася за помещение за самун и хлебни произведения.

Другата заповед със същия номер, само че друго наличие е за деактуване на собствеността на към 4600 дка обществена общинска благосъстоятелност на територията лесопарк " Росенец ". Територията е със статут на национален парк от 1935 година, когато е обнародвана в " Държавен вестник ".

Според Бачийски, локалната власт " се е разделила " с най-малко 1 100 декара, когато още веднъж си връща хилядите декари благосъстоятелност край морето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР