Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота

...
Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота му

" Казусът Христо Грозев " е чудноват, има действителен риск за живота му. Това разяснява Елена Поптодорова, вицепрезидент на Атлантическия клуб в България в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

По думите ѝ Христо Грозев е мощна персона.

Единственото, с което България може да се промотира пред света са ярките персони. Колкото повече се отхвърляме от такава мощ на личността, толкоз по-зле става за странта ни. Христо Грозев е една такава персона. Бидейки българин в една такава проверяваща организация, имаме шанс, че името на България се взима предивд и се почита в огромни каузи, добави Поптодорова.

Според нея в последно време следим " различен тип пандемия ", в която редица близки до съветските олигарски, в това число водачи на енергийните компании на Русия са изгубили живота си.

Относно отношението на българските институции към слуая, Поптодорова разяснява: Това, което сподели Христо Грозев е " българското държавно управление не се свърза с мен ". Докато в същото време четири други държавни управления оферират помощ. Тук имаме две съществени цели - физичексата сигурност и политическата част. Използва ли България тоиз доста трагичен, само че доста добър миг, с цел да съобщи политическа позция? Тя отсъстваше. Дори от Президентството четем доста сдържано известие, в което няма политическа оценка. Едва на четвъртия ден чухме държавното управление. В този миг да не се съобщи политчиеска позиция е пропсунат късмет.

Има страшна нерешителност да се произнесе политически България. Има нужда да се свика Консултативен съвет, който да работи, приказва и да взима решения единствено и само по връзките с Русия, сподели още Елена Поптодорова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР