Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота

...
Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Казусът Христо Грозев е странен, има реален риск за живота му

Казусът " Христо Грозев " е чудноват, има действителен риск за живота му ", разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Елена Поптодорова, вицепрезидент на Атлантическия клуб в България.
Още по темата
По думите ѝ Христо Грозев е мощна персона.

" Тревогите са основателни. Имаме 2 еднообразно значими цели и провокации - физическата сигурност, гаранцията за живота на Христо Грозев и политическата част - употребява ли България този трагичен, само че добър миг, с цел да съобщи политическа позиция, тя отсъства, виждаме, че даже от президентството четем едно доста сдържано, доста премерено известие, само че не чуваме политическа оценка от него. Едва в края на четвъртия ден чухме към този момент и държавното управление ", добави Елена Поптодорова.

Според нея да не се употребява тази опция страната ни да съобщи политическа позиция е пропуснат късмет.

" Има страшна нерешителност да се произнесе политически България. Има нужда да се свика Консултативен съвет, който да работи, приказва и да взима решения единствено и само по връзките с Русия ", сподели още Елена Поптодорова и означи, че изолацията на съветското посолство е доста по-тежка и ефикасна от това да се изиска отзоваването на посланика, на чието място ще пристигна различен, който може да бъде в някои връзки още по-неприемлив.

Елена Поптодорова разясни, че Христо Грозев е направил невероятно премълчаването на тежки обстоятелства, които са свързани с репутацията и достолепието на България. И прикани да не се чакат отговори от съветската страна по случая " Христо Грозев ".

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР