Казусът Джемкорп“ е достоен сценарий за холивудски филм – например

...
Казусът Джемкорп“ е достоен сценарий за холивудски филм – например
Коментари Харесай

Делян Добрев: Едни хора с бели якички са измамили с милиарди държавата

Казусът „ Джемкорп “ е заслужен сюжет за холивудски филм – да вземем за пример „ Бандата на Джемкорп “. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Едни хора с бели якички са измамили за милиарди страната. Успели са да излъгват всички институции. ДАНС се сещат първи за тази голяма машинация, уточни още той и добави, че тази тайфа е протекция и ТЕЦ-овете. Това е следващата спекулация, която към този момент е осъществена, уточни депутатът.

По-рано той съобщи, че при сключването на  меморандума с " Джемкорп " са нарушени редица закони, в това число Конституцията на страната. От ГЕРБ предизвестиха, че ще сезират за това ГДБОП.

Да вземем газа – ето още една спекулация на „ бандата Джемкорп “ – купиха газ за 2.5 милиарда лв. без да има никаква процедура. Той е платен от случайно определени компании, без търг и конкурс, единствено с имейли. Вие представяте ли си за каква спекулация става дума, разяснява Добрев. 

Газът, подписан с турската страна, ще пристигна по тръбите на „ Балкански поток “, изясни той. Но в случай че турската компания „ Боташ “ ни продава съветски газ – това не е добра скица. Защото към момента върви интернационален търг кой ще ни достави газ, посочи Делян Добрев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР