Казано е да не си градиш щастието върху нещастието на

...
Казано е да не си градиш щастието върху нещастието на
Коментари Харесай

Всичко се връща: Диляна Попова се оказа в положението на бившата на Асен!

Казано е да не си градиш щастието върху нещастието на различен, тъй като ще ти се върне и май се удостоверява за енти път. Примерът е Диляна Попова, чиято връзка с Асен Блатечки отиде в небитието. Факт, който бе доказан персонално от самия артист. Вчера той даже разгласи, че има нова жена в живота си.

Близки до Блатечки обаче разкриха още нещо - мачото се срещнал с новата си тръпка още в интервала, когато бил с Диляна и й подарил прелестни " рогца ". Историята ви звучи познато, нали?! Всъщност същото направи и Попова като се влюби в Асен, до момента в който той имаше семейство, щерка и жена.

" Любовта не е грях, не пита по кое време да пристигна ", вярваше тогава манекенката, която през днешния ден би трябвало да каже същото за новата " кралица " в сърцето на Блатечки. Само че нещата надалеч не се развили по този начин метафизичен.

" Диляна хвана Асен в крачка като първо му видя няколко известия с въпросната. Първо той се опита да отхвърли, само че беше ясно, че още през карантината връзките им са се пропукали и рутината е умъртвила любовта. Затова като го хвана повторно - " доброжелатели " я уведомиха, той постави картите на масата ", описват източниците.

Към днешна дата Диляна също има връзка с Лъчезар Захариев и наподобява щастлива. А какъв брой време Блатечки ще се задържи с новата, следва да забележим.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР