Казанлъшкият полицай Красимир Карчев който застреля хланднокръвно мъжа на приятелката

...
Казанлъшкият полицай Красимир Карчев който застреля хланднокръвно мъжа на приятелката
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития от тъмното минало на ченгето Краси, който заедно с фаталната Деси ликвидираха гръцкия доктор

Казанлъшкият служител на реда Красимир Карчев който простреля хланднокръвно мъжа на приятелката си Дешка, гръцкият лекар Христодулу Каландзаки, на остров Крит, е принудител по природа. Това настояват съселяните му от казанлъшкото село Енина.

Жена му, с която имали едно дете, се е развела с него поради непрекъснатия тормоз и побоища. Красимир пердашел постоянно и приятелката си преди Дешка и това станало причина да се разделят и с нея. Според близки на пострадалите от насилието му жена, те неведнъж се жалвали от него в полицията, само че като човек с пагон жалбите оставали без последици.

За връзките му с казанлъчанката Дешка Говедарова, омъжена за богатия гръцки лекар Каландзаки, енинци малко знаят, само че са безапелационни, че евентуално и тя е яла шамарите на буйния Краси.

Карчев е потомствен служител на реда, татко му Карчо също носел униформата на Министерство на вътрешните работи и се пенсионирал като служител на реда. Самият Красимир работи повече от 10 години в престъпна полиция в казанлъшкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Според негови сътрудници той е надут и високомерен и с него мъчно се работело в екип. Може би и по тази причина преди няколко години е бил изместен в охранителна полицията, въпреки че претекстът бил, че няма висше обучение. След това по негова молба още веднъж го върнали при криминалистите.

Според нашенския вестник в Гърция „ Български вести " Карчев постоянно е посещавал любовницата си Дешка на остров Крит и двамата са обмислили проекта за жестокото ликвидиране. Казанлъшкият служител на реда си е занесъл персоналната ловна карабина при предходното си вървене до Гърция. Според новинарите брачният партньор на Дешка, гръцкият кардиолог Христодулу Каландзаки, е бил погубен на връх рождения си ден на входа на селото, в което всяка събота и неделя преглеждал своите пациенти. Карчев го прострелял невъзмутимо с два изстрела в гърба и един надзорен в главата.

Пред казанлъшкия ТВ-канал ПРЕС-ТВ майката на Дешка, Иванка Говедарова, съобщила, че в неделя е било погребението на брачна половинка на щерка й, доктор Каландзаки . Самата тя не могла да отиде, тъй като се грижела за 4-годишния им наследник, само че братът на Дешка изпратил в последния му път брачният партньор й. Според майката това, което се тиражирало в медиите не било правилно. Дъщеря й, която е на 38 години, се омъжила за богатия гръцкия доктор по обич, въпреки да е много по-възрастен от нея, на 62 години. Тя не се интересувала какво завещание имал кардиологът.

Иванка Говедарова не знаела и не вярвала, че щерка и е имала извънбрачна връзка с казанлъшкия служител на реда Красимир Карчев. Дешка си е идвала в България преди 6 месеца, с цел да вземе пенсиите на майка си и да провежда ремонта на жилището, който се намирал в архитектурния резерват Абаята в Казанлък.

Вчера гръцкият съд в Крит е гледал мярката за неотклонение на Дешка Говедарова и любовникът и Красимир Карчев. Двамата нямали юрист, който да ги пази, защото всички правозащитници на острова отказали да ги съставляват. Според очевидци Дешка и Красимир са влезнали в правосъдната зала под виковете „ Убийци " на близки и родственици на доктор Каландзаки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР