Казанлък. Община Казанлък организира тържествено откриване на новия Национален център

...
Казанлък. Община Казанлък организира тържествено откриване на новия Национален център
Коментари Харесай

Стара Загора: Община Казанлък организира тържествено откриване на новия Национален център по природо-математически науки към ППМГ “Никола Обрешков“

Казанлък. Община Казанлък провежда тържествено разкриване на новия Национален център по природо-математически науки към ППМГ “Никола Обрешков “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Казанлък . Откриването ще се състои на 12 септември, от 10.00 часа в Математическата гимназия. В духа на празничното събитие Община Казанлък ще поддържа дарителската акция на Българска национална телевизия за българските учебни заведения в чужбина „ Прозорец към Родината “. Общината приканва всеки, който участва на събитието, да носи своя книга, учебник или пособие, надписана със свое персонално обръщение, която да подари за българските възпитаници зад граница.
С благородния жест всеки, който участва на откриването на новия център, ще стане участник в самодейността на публичната медия, подкрепена от издателства, културни институти, публични организации и компании.
Извън рамките на страната има над 200 учебни заведения, в които на родни познания и книжовност се учат над 20 000 деца на България. Българска национална телевизия стартира акцията „ Прозорец към Родината “, с цел да подкрепи образованието на български възпитаници от първи до седми клас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР