Казах на свекървата, че е постъпила много несправедливо със сина

...
Казах на свекървата, че е постъпила много несправедливо със сина
Коментари Харесай

Несправедливостта на живота: Едни получават всичко, други – нищо

Казах на свекървата, че е постъпила доста незаслужено със сина си. Повече не желая да поддържам връзка с нея.

Никога не съм харчила доста пари за себе си. Веднъж Мартин ме попита дали желая да стана стопанка. Но по-добре да получавам някаква заплата и да не завися от някого.

С него се поддържаме за безусловно всичко.

Без жилище е мъчно, по-голямата част от приходите се харчат за сметки и наем. В непознато жилище в никакъв случай няма да се усещам като вкъщи си. По същата причина не бързаме да имаме деца. Има всевъзможни хазяи.

Цените непрекъснато се повишават, само че желая най-малко някаква непоклатимост. Родителите на брачна половинка ми отдават чартърен два едностайни жилището от известно време. Те желаят да имат някакви спестявания за старини. Затова и не сме молили да ни дадат някой от жилищата.

Наскоро разбрах, че щели да трансферират единия апартамент на щерка им. Не разбирам единствено за какво взеха решение да оказват помощ единствено на нея, а Мартин оставиха без нищо.

Родителите на брачна половинка ми в никакъв случай не са ни помагали. Справяме се с всичко сами. Мои близки живеят на село, от време на време ни носят артикули и оказват помощ с каквото могат.

Свекървата даже ме попита по кое време ще ги зарадваме с внуци. Женени към този момент пета година и даже не мислим за деца. И очевидно няма да мислим скоро. Не можем да отглеждаме дете в тези условия.

Вижте още: Не желая свекърва си към щерка ни

Казах на свекървата и нейната щерка какво мисля, а те ми споделиха, че съм егоистка и единствено парите ме интересуват. Оттогава не поддържам връзка с тях. Отношенията ми със брачна половинка ми също се утежниха.

Не разбирам за какво самият той не приказва с родителите си. Не вижда ли, че те постъпват непочтено с него? Или не желае да наподобява слаб, тъй като в фамилията им царува патриархат. Съпругът ми постоянно оказва помощ на родителите си с ремонтите в дома им, само че всички дарове и обич отиват при по-малката му сестра.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР