Казах на Денков, че някой трябва да понесе отговорност, а

...
Казах на Денков, че някой трябва да понесе отговорност, а
Коментари Харесай

Борисов: Денков да си ходи, не шефът на МВР

Казах на Денков, че някой би трябвало да понесе отговорност, а той уволни Темелакиев. Ако има оставка на вътрешния министър, би трябвало да си отиде и Денков.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Дулово. Той е там за среща с кметовете и общинските съветници от област Силистра.

Дойдох, с цел да поздравя нашите хора, които се бориха мъжки и почтено на изборите, посочи Борисов.

" Разбрахме се с Кирил Петков да откри безпристрастен вътрешен министър, експерт. От самия министър разбрахме, че е молен два дни да стане министър. Впоследствие разбрахме, че те вървят в министерството, кадруват, с една-единствена цел - да преследват свои цели ", разяснява Борисов във връзка желаната оставка на министъра Калин Стоянов поради размириците предишния четвъртък.

" Моля сътрудниците от Политическа партия, в случай че не са удовлетворени от резултатите от изборите, в случай че желаят да изпълнят с калинки Министерство на вътрешните работи... Ако трябваше да се поеме отговорност, трябваше да си отиде Денков. Аз считам, че изрично не би трябвало да си върви Стоянов ", беше коментърът на Борисов.

Отговарям единствено за ГЕРБ. Тук, в Дулово, нашите водиха същинска война с Движение за права и свободи, по какъв начин не ги е позор, възмути се той от клеветите във връзка изказванията, че имало коалиция с Движение за права и свободи.

" Няма да угаждаме на Кирил Петков, дай да сложим и другия му телохранител да стане министър... Сегашният беше телохранител и израстна до зам.-министър. Язък за бензина, който сте похарчили да дойдете до Дулово и да питате това ", обърна се той към медиите.

" От нас Политическа партия няма да срещнат поддръжка нито за ДАНС, нито за Министерство на вътрешните работи. Като акцентирам, че нито Тончев познавам, нито Калин Стоянов. Неистовото предпочитание да се закопчаят службите и да се правят противозаконни арести, към този момент е опасно%, отсече водачът на ГЕРБ.

По отношение на вота на съмнение Борисов съобщи, че е показал мъдрост и самообладание. Поканих Асен Василев, благодаря, че пристигна незабавно в кабинета ми, сподели Борисов.

Работиха с Теменужка Петкова, дори и сега са на среща с Деси Атанасова, Петкова, Пеевски, Данчо Цонев, добави Борисов.



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР