Кайл Уокър вече официално е играч на Манчестър Сити. “Гражданите”

...
Кайл Уокър вече официално е играч на Манчестър Сити. “Гражданите”
Коментари Харесай

Уокър официално е играч на Манчестър Сити

Кайл Уокър към този момент публично е състезател на Манчестър Сити. “Гражданите” потвърдиха привличането на десния бранител. Той идва на “Емиратс” от Тотнъм за 50 милиона паунда. Бранителят е подписал петгодишен контракт с новия си клуб. Уокър изигра 183 мача във Висшата лига за Тотнъм в границите на осем сезона и е изиграл 27 мача за националния тим на Англия.

“Развълнуван съм да подпиша със Сити и нямам самообладание да стартира. Пеп Гуардиола е един от най-уважаваните мениджъри в света. Мисля, че той ще ми помогне да повиша равнището на играта си”, показа Уокър.

Защитникът ще носи фланелка с номер 2 за “небесносините”. Очаква се в понеделник той да замине с тима за Съединени американски щати, където ще се организира част от подготовката на отбора. Това лято Сити се раздели с двама десни крайни бранители в лицето на Пабло Сабалета и Бакари Саня. Гуардиола имаше предпочитание да притегли и Дани Алвеш, като даже се бе схванал с него, само че в последния миг бразилецът избра Пари Сен Жермен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР