Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в интимен момент

...
Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в интимен момент
Коментари Харесай

Когато Кая Гербер целува страстно Остин Бътлър

Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в съкровен миг незабавно след края на тазгодишната церемонията по връчването на премиите Златен Глобус.

И в случай че Кая целува буйно своя другар, то има за какво - Остин освен бе номиниран, само че и завоюва в категорията " най-хубав артист в трагичен филм " за присъединяване си в " Елвис ".

Въпреки че Кая не участва на самото събитие, тя се срещна с Остин незабавно след шоуто. Двамата бяха видяни да обменят буйни целувки по време на афтърпартито, последвало формалното разпределяне на премиите.

Голямата вечер на Остин и Кая се случва директно след ваканцията, която и двамата прекараха в Мексико със звездните родители на момичето - Синди Крауфорд и Ранде Гербер. Остин се причисли към известното семейство за годишната им почивка и нееднократно той и Кая бяха видени да се любуват на слънчевите лъчи на красивите мексикански плажове.

Остин и Кая са дружно към този момент повече от година. Те започнаха да се срещат в края на 2021 година, откакто моделът се раздели с някогашния си другар Джейкъб Елорди. Остин пък имаше връзка с Ванеса Хъджънс в продължение на осем години преди раздялата им през 2020 година, която се случи, до момента в който той снимаше кино лентата " Елвис " в Австралия.

И в случай че Остин и Кая първоначално бяха сдържани и не желаеха да обявяват отношенията си, в последно време те от ден на ден демонстрират обществено любовта си. В края на март предходната година те се появиха на първото си публично събитие като двойка. И, очевидно, връзките им от ден на ден се задълбочават.

Освен всичко останало Остин е получил и утвърждението на родителите на Кая, съгласно близки източници. Дори освен това - те го обичат толкоз, колкото и тя, което значи извънредно доста за нея, написа HollywoodLife.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР