Каварна. Каварна получава Черноморски оскар в категория Местна власт с

...
Каварна. Каварна получава Черноморски оскар в категория Местна власт с
Коментари Харесай

Каварна получава Черноморски оскар в категория „Местна власт с принос в развитието на бизнеса и туризма на Черноморието“

Каварна. Каварна получава Черноморски оскар в категория „ Местна власт с принос в развиването на бизнеса и туризма на Черноморието “. Това заяви Мирела Флетчър, експерт в отдел „ Информационно и техническо обслужване “ в Община Каварна, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

На публична гала в курортния комплекс „ Слънчев бряг “ ще бъдат отличени най-успешните общини и бизнес практики в Черноморския ни район. Това е седмото издание на оценките. С опциите, които районът предлага за хетерогенен тип туризъм, да вземем за пример водните атракции в „ Топола Скайс Ризорт “ и „ Аквапарк “, голф игрищата, 14-те морски плажа, незасегнати от презастрояване, пътеки за велотуризъм и неповторима плажна линия, Община Каварна се е трансформирала в забавна и мечтана туристическа дестинация.

„ Кметът на Каварна Елена Балтаджиева е щастлива от оценката на направеното в областта на туризма от хората и бизнеса на Община Каварна и с наслада ще одобри Оскара – от името на всички в крайморския град, които с мозъка и труда си са съдействали за огромното самопризнание “, показват от локалната администрация.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР