Kaufland България ще подкрепи каузата „Българската Коледа“ за седма поредна

...
Kaufland България ще подкрепи каузата „Българската Коледа“ за седма поредна
Коментари Харесай

Kaufland България подкрепя „Българската Коледа“ за седма година


Kaufland България ще поддържа идеята „ Българската Коледа “ за седма поредна година. Благотворителната самодейност се организира под патронажа на президента на Република България. Общата сума, дарена от Kaufland България от началото на съдействието досега, е 170 000 лв..

„ Българската Коледа “ е самодейност, която „ подарява вяра на деца в неволя “. Тя има за цел да предизвиква дарителството, да спомага за решение на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата, и да подкрепя лекуването на деца.

Социалната отговорност е неразделна част от корпоративната политика на Kaufland, която има за задача да усъвършенства качеството на живот в България. Компанията непрестанно потвърждава, че не е безразлична към проблемите на обществото. С убедеността, че те могат да бъдат решавани единствено с дейности, Kaufland поддържа редица начинания, измежду които „ Топъл обяд “ на БЧК, „ Избери, купи, подари “ на Holiday Heroes, “Купи и показа “ и Социална кухня на Омбудсмана на Република България.

Наред с това компанията включва в асортимента си артикули с идея: през 2018-а Kaufland предложи първия подобен - музикалния диск " Маргаритка и Приказки до безкрайност ", като част от приходите от него бяха дарени за построяването на новаторски детски музикални уреди за игра в болнични заведения в страната, а сега в магазините на веригата могат да бъдат купени книжките от поредицата " Приключенията на Анди и Ая ", които се продават в поддръжка на образованието на глухи и слабочуващи деца.

През тази година Kaufland подари още 282 726 лв. на фондация „ Димитър Бербатов “ в поддръжка на българските надарени деца.

Kaufland e комерсиална компания, оперираща на интернационално равнище с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 индивида в седем страни в Европа.
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от над 6000 чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР