Kaufland България организира безплатно автокино с български филми на паркинга

...
Kaufland България организира безплатно автокино с български филми на паркинга
Коментари Харесай

Kaufland България организира безплатно автокино с български филми

Kaufland България провежда гратис автокино с български филми на паркинга на своя хипермаркет на бул. „ Ген. Тотлебен “ 26 в София. Едни от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев, ще зарадват киноманите в две следващи петъчни вечери. „ Диви и щастливи “ е първият филм, който ще бъде прожектиран на 24 юли, а „ Привличане “ е лентата, която ще гостува на автокиното на 31 юли.
Двете прожекции са с начален час 21:30 часа, а феновете ще имат опцията да паркират своите коли от 20:00 часа, като потенциалът на паркинга е до 150 места. За облекчение компанията обезпечава специфичен екип на място, който ще разпределя разположението на колите по този начин, че всеки да може да се наслаждения на прожекцията необезпокоявано и с ясна видимост към особено издигнатия за задачата голям екран.
За да бъде прекарването в действителност като на кино, само че без да се нарушава спокойствието на живущите в региона, всеки фен ще би трябвало да настрои радиостанцията в своя автомобил на съответна периодичност, с цел да приема безпроблемно звука от кино лентата. Всеки посетител на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място.
Специален посетител на автокиното, проведено от Kaufland България, ще бъде известният и обичан артист и продуцент Александър Сано. Освен, че извършва основна роля и в двете ленти, Сано съпродуцира „ Диви и щастливи “ дружно с актрисата Яна Маринова. През миналите месеци двамата показаха „ Диви и щастливи “ и „ Привличане “ в поредност от прожекции навън из цялата страна.
Любопитен факт е, че част от сцените във кино лентата „ Диви и щастливи “ са снимани точно на паркинг на един от хипермаркетите на Kaufland в София.
Инициативата има за цел да обезпечи различна опция на хората да гледат български филми на огромен екран и навън през лятото, като компанията подхваща и съблюдава прецизно всички противоепидемични ограничения.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР