Kaufland България“ е най-успешната компания в сектор модерна търговия с

...
Kaufland България“ е най-успешната компания в сектор модерна търговия с
Коментари Харесай

С грижа за хората

„ Kaufland България “ е най-успешната компания в бранш съвременна търговия с доходи, надхвърлящи 1,9 милиарда лева Веригата приема като задача посрещането с усмивка и безкомпромисното обслужване на над 6 млн. души, които всеки месец пазарят от 63 хипермаркета в цялата страна. В основата на сполучливия бизнес модел на „ Kaufland България “ стоят хората. И това е по този начин към този момент близо 17 години. Основен приоритет е развиването на екип от над 6600 души, на които се оферират разнородни благоприятни условия за кариерно развиване – професионална преквалификация, необятен пакет от придобивки и вътрешни събития в духа на корпоративната Kaufland просвета. Как се поддържа толкоз огромен екип, тъй че всеки в компанията да е благополучен и стимулиран? Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “ на „ Kaufland България “ , споделя за положителния жанр на ръководство посредством опита си на водач в модерната търговия

Живеем във времена на непрекъсната смяна. Намирането и задържането на верните хора за дадена позиция в никакъв случай не е било толкоз мъчно. Как Kaufland съумява да обърне тази наклонност в своя изгода и да остане постоянен шеф?

В днешно време чиновниците на една компания са приети като най-ценния неин запас, който може да подсигурява конкуренто­способността, растежа и устойчивото ù развиване. Ето за какво работодателската политика на Kaufland стартира с грижата за тях, като в това включваме ограничения за физическото и психическото здраве на хората, кариерното им развиване и цялостното задоволство от работата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР